[update] O Explozie la Bălți: Doi oameni au decedat! (Video)

O Explozie la BălțiSpecialiștii susţin că explozia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Locuinţa s-a dărâmat în urma deflagraţiei. La faţa locului efectuează lucrări trei echipaje ale Serviciului Situaţii Excepţionale. Au venit şi colaboratorii poliţiei. Martorii susţin că explozia s-a produs dimineaţa, în jurul orei 8:00″.

Ofiţer de presă al Comisariatul de poliţie Bălţi, Elena Pavliuc: „Aproximativ la 08:23 a parvenit o înştiinţare de la vecini, precum că a avut loc o explozie. La faţa locului s-a deplasat grupul operativ. S-a constatat preventiv că a avut loc o explozie a unei butelii de gaz. Au decedat două personae, mama şi fiul. Oamenii care se află prin preajmă sunt în afara pericolului”.

Ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţional, Lilia Puşcaşu: „Incidentul s-a produs pe strada Hersonului 15, municipiul Bălţi, la 7:50 dimineaţa. Datele sunt raportate de oamenii care s-au trezit din cauza deflagraţiei. La ora 08:25 echipele au fost prezente la faţa locului. S-a stabilit că două persoane, o femeie şi probabil feciorul acesteia au murit. Construcţie auxiliară potrivit datelor preliminare are mărimi de 6 pe 4 metri pătraţi. Angajaţi de la MAI se află la locul faptei, ei efectuează lucrări de deblocare. Până la acest moment nu au fost stabilite alte victime. Nu ştiu dacă construcţia avea acte în regulă, o să se expună grupa de anchetă. Cunoaştem că s-a depistat o butelie propan-butan pe jumătate cu gaz, cu robinetul deschis. Se presupune că a avut loc o scurgere de gaze, dar cauza finală va fi oferită după sfârşitul anchetei. Butelia a fost evacuată, ca alte persoane să nu fie în pericol”.

Doi oameni au murit în urma unei explozii de gaze la Bălţi. Potrivit versiunii preliminare, ar fi explodat o butelie de gaze într-o încăpere auxiliară. Victimele sunt o femeie de 89 de ani şi un bărbat de 54 de ani.

Sursa Publika.md
Video JurnalTV.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *