Prins un hoț profesionist în furturi de biciclete. (Video)

Prins un hoț profesionist în furturi de biciclete.Urmărea copiii şi îi deposeda de biciclete. Este vorba despre un tînăr de 25 de ani din capitală, care pînă acum i-a deposedat pe 10 copii de biciclete. După ce le fura funurile, acesta le vindea la preţuri foarte mici, potrivit poliţiei.

Recent, ofiţerii Secţiei ordine publică din cadrul Comisariatului de poliţie Botanica au reuşit s-ăl reţină pe tînărul specializat în furt.

Investigaţiilor poliţieneşti arată că, bănuitul urmărea copiii care se deplasau cu biciclete în curţile blocurilor de locuit din sectorul Botanica. Se apropia de victime şi le deposeda de mijlocul de transport, în unele cazuri le fura iar în altele prin înşelăciune şi abuz de încredere le însuşea.

În prezent oamenii legii au depistat doar trei biciclete din cele furate, celelalte urmează a fi depistate la cumpărători.

Paguba materială pricinuită victimelor este estimată la suma de peste 13 000 lei.

În acest sens au fost pornite mai multe cauze penale pentru furt, jaf şi escrocherie. Bănuitul este cercetat penal pentru faptele comise şi riscă ani grei de închisoare.

Sursa Actualitati.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *