[update] Poliția a reținut 2 suspecți în cazul omorului taximetristei de la Ialoveni!

Poliția a reținut 2 suspecți în cazul de omorul taximetristei!Poliția a reținut doi romi care sunt suspectați de omorul taximetristei de la Ialoveni. În acest moment, oamenii legii îi audiază pe cei doi reținuți pentru a stabili dacă ei sunt asasinii.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de către surse din cadrul Ministerului de Interne.

La o zi după producerea crimei, oamenii legii au găsit telefonul victimei într-un bar, iar ulterior au descoperit că telefonul a fost aruncat de acești doi rromi.

Ieri, poliția a anunțat că a găsit cuțitul cu care a fost omorâtă femeia-taximetrist. Cuțitul murdar de sânge a fost depistat în vie, la câțiva metri de locul unde a fost găsit cadavrul femeii.

Femeia de 34 de ani, care lucra taximetrist, a fost găsită moartă acum 3 zile într-o vie de lângă localitatea Bardar, Ialoveni.

Sursa Jurnal.md

[Update] 11:20
Ministerul de Interne dezminte informațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost reținute două persoane în cazul omorului femeii taximetrist.

„Nu a fost reținută nicio persoană. Noi nu putem să atribuim bănuiților statutul de reținut fiindcă ulterior ne pot ataca în judecată. Când vor fi probe concludente care să demonstreze vina bănuitului, vom anunța și presa”, a precizat pentru UNION, consilierul ministrului de Interrne, Eugen Onică.

Acesta a adăugat că în afară de probele care au fost găsite, polițiștii studiază imaginile video de pe traseul pe care s-a deplasat mașina condusă de taximetristă.

Polițiștii au găsit mai multe probe în acest caz: telefonul victimei, arma crimei și câteva șervețele murdare de sânge cu care s-ar fi șters criminalul.

Sursa: www.union.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *