Un bărbat a fost găsit mort în propria casă din satul Găuzeni (Video)

Un bărbat găsit mort în propria casă din satul GăuzeniGreu de crezut, dar totuși s-a întâmplat. O femeie din satul Găuzeni, raionul Șoldănești, a petrecut o noapte întreagă sub același acoperiș cu bărbatul său, fără ca să știe însă că acesta este mort. Abia dimineață observase „detaliul” și a anunțat autoritățile. Poliția a ajuns la concluzia că bărbatul a fost ucis de feciorul său, care a fost dat în căutare.

Miercuri seară, 27 iunie, femeia a mers la o vecină cu niște treburi, când ieșise din casă l-a lăsat pe bărbatul său culcat în „casa mare”. A venit acasă ceva mai târziu și s-a culcat și ea, doar că în altă cameră, relevă impulstv.com.

Dimineața, femeia s-a crucit când a intrat în „casa mare” și l-a găsit pe soțul său mort. Speriată, aceasta a anunțat imediat poliția, care a stabilit că bărbatul a murit în urma unor maltratări crunte. Pe corpul său erau vizibile multiple leziuni.

Atât vecinii, cât şi rudele apropiate, povestesc că soţii Muntean deseori se certau, iar bărbatul mai aplica şi forţa.

Polițiștii au ridicat din locuința familiei haine de-ale fiului victimei, pe care erau vizibile pete de sânge.

Procurorul raionului Şoldăneşti, Vladimir Erhan a declarat că principalul suspect este feciorul decedatului, care a fost anunțat în căutare.

Sursa: stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *