Un bărbat și-a stropit cumnata cu benzină! Gest teribil la Orhei!

Un bărbat și-a stropit cumnata cu benzinăGest teribil la Orhei! Un bărbat și-a stropit cumnata, o tânără de 20 de ani, cu benzină și i-a dat foc. După o săptămână, timp în care s-a zbătut între viață și moarte, fata a murit în această dimineață la spitalul raional. Făptașul este căutat de polițiști.

Cazul a avut loc pe 22 iunie, cu doar 2 zile înainte ca fata să împlinească 20 de ani. Totul s-ar fi întâmplat după ce tânăra i-a povestit surorii sale că soțul ei a organizat un chef acasă împreună cu prietenii de pahar, informează radioorhei.info.

Supărat că cumnata l-a turnat soției, bărbatul a stropit fata cu benzină și i-a dat foc. În urma incendierii, fata a suferit arsuri extrem de grave și a fost transportată la spital.

După o săptămână în care rudele au convins zeci de oameni să doneze sânge în speranța că viața fetei va fi salvată, în această dimineață ea a pierdut lupta cu viața.

Acum bărbatul este căutat de către organele de drept. După gestul dement, pe care l-a săvârșit, acesta a dispărut de acasă.

Potrivit lui Dumitru Croitoru, șeful secției analiză și evidență la Comisariatul de Poliție din Orhei, pe numele fugarului a fost deschis un dosar penal.

Dacă va fi găsit și deferit justiției, acesta riscă ani grei de pușcărie.

sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *