Tînăra care a fost stropită cu benzină de cumnatul său a murit în chinuri groaznice!!! (Video)

Tînăra care a fost stropită cu benzină de cumnatul său a murit în chinuri groaznice!!!O tînăra în vîrsta de 20 de ani, care a murit în chinuri groaznice după ce cumnatul său i-a dat foc, a fost înmormîntata astăzi la Orhei. Mama fetei a venit din Israel, unde muncea, însa și-a găsit copilul în comă. Rudele acuză poliția că nu face nimic pentru a prinde criminalul.

Cristina Dolghier a fost petrecută astazi pe ultimul drum de zeci de oameni. Familia și vecinii și-au amintit printre lacrimi de tragedia produsă acum o săptămîna. Ei spun că fata a încercat să o apere pe sora sa și pe fiica acesteia, în vîrsta de 5 ani, de cumnatul sau care era în stare de ebrietate. Bărbatul le-a stropit pe toate trei cu benzină și cauta bricheta ca să le dea foc. Ele au reusit să fugă din casă, însa Cristina s-a întors pentru că-şi uitase telefonul mobil. Atunci cumnatul său a aprins bricheta pe care între timp o gasise.

Tatal fetei, care locuieste în apropiere, auzind țipete, a alergat să-şi sălveze fiica.

Cu arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului, Cristina a fost dusă la spital. Dupa o zi de chinuri groaznice, ea a întrat în comă, iar zeci de oameni au donat sînge, în speranța că va mai putea fi salvată. Fata s-a stins însă peste o săptămîna. Mama ei, care a venit din Israel, unde muncea, spune că nu mai are puteri sa convinga politia să-l prindă pe ginerele său care în prezent se ascunde.

Sora Cristinei nu vrea sa vorbească despre sotul sau.

Cristina era studenta la Academia de Studii Economice, iar cativa colegi au venit astazi la inmormantare.

In legatura cu acest caz a fost deschis un dosar penal. La poliția din Orhei însa astăzi nimeni nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile rudelor.

Sursa Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *