Un bărbat din satul Cotiujenii Mari și-a bătut fosta soție cu ciocanul peste degete, ca să nu mai bea.

Un bărbat din satul Cotiujenii Mari și-a bătut fosta soție cu ciocanul peste degete, ca să nu mai bea.Un bărbat din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești va sta doi ani la răcoare pentru că și-a bătut fosta soție cu ciocanul peste degete, ca să nu mai bea.

Cazul a avut loc în luna decembrie 2011. După ce a băut mai multe pahare prin mahală, pe la miezul nopții bărbatul s-a întors acasă.

Văzând că femeia de care era divorțat nu a făcut mâncare, iar în locuință era dezordine plus la asta femeia mai era și beată, bărbatul a luat un ciocan și a lovit-o peste degete ca să nu mai poată ține paharul în mână, transmite impulstv.com.

În urma loviturilor femeia s-a ales cu multiple vânătăi, iar pentru a-i salva viața aceasta a fost internată în spitalul raional.

Chiar dacă erau oficial divorţaţi, soţii locuiau în aceiaşi gospodărie. Bătăile și certurile între cei doi erau la ordinea zilei, până și autoritățile locale erau la curent despre violența soțului.

Astfel, procurorii au acumulat suficiente probe care au demonstrat vinovăția bărbatului. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare de tip semiînchis.

Sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *