Un cetățean rus a trecut Prutul înotînd. (Foto)

Un cetățean rus a trecut Prutul înotândPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, in timpul misiunii specifice de supraveghere, au depistat si retinut un cetatean din Federaia Rusa care intrase ilegal in Romania.

 

În data de 29 iunie a.c., in jurul orei 10.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat, pe directia localitatii de frontiera Ungheni, un barbat a carui prezenta in zona nu era justificata. Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea acestora.

In cadrul cercetarile efectuate impreuna cu autoritatile de granita ale Republicii Moldova si din declaratiile barbatului politistii de frontiera au stabilit ca cel in cauza este N.M., din Federatia Rusa, in varsta de 31 ani, a trecut ilegal din Republica Moldova in Romania traversand inot raul Prut.

Un cetățean rus a trecut Prutul înotând

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, in vederea luarii masurilor legale. Conform Acordurilor incheiate intre Republica Moldova si Romania, dupa finalizarea cercetarilor, barbatul a fost predat autoritatilor de granita a statului vecin.

Sursa Timpul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *