Crimă descoperită! După ce i-a omorît soţul, şi-a servit feciorul cu vin!

Crimă descoperită! Ancheta în cazul omorului din localitatea Găuzeni!Ancheta în cazul omorului din localitatea Găuzeni, raionul Șoldănești, scoate la iveală detalii cutremurătoare. Se pare că femeia era acasă când feciorul și-a omorât în bătaie tatăl. Mai mult, aceasta l-ar fi servit și cu vin. Cel puțin, asta susține suspectul, care a fost reținut la Bălți.

Presupusul autor al crimei a fost reținut zilele trecute în timp ce se plimba prin orașul Bălți. El fusese anunțat în căutare săptămâna trecută, imediat după ce poliția a aflat despre acest caz, conform impulstv.com.

Suspectul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat polițiștilor că și-a lovit de mai multe ori tatăl cu un băț. Asta pentru că victima avea la el un cuțit, iar el a vrut să i-l ia.

După ce acum o săptămână soția vitimei le spunea oamenilor legii că nu era acasă în momentul producerii tragediei, băiatul are o altă variantă. El spune că mama sa a asistat la întreaga scenă, după care l-a servit și cu un pahar de vin. La rândul său, femeia spune că nu știe ce s-a petrecut la ea în casă și că nu-și mai amintește nimic.

Reamintim că pe 27 iunie, în satul Găuzeni, raionul Șoldănești, o femeie „și-a găsit” bărbatul mort în casa mare. Ea le-a spus polițiștilor că de cu seară fusese în mahala, iar când a venit acasă s-a culcat într-o altă cameră. Și-a găsit soțul mort abia a doua zi, cu multiple traume pe corp.

Sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *