O femeie din asistentă medicală a fost bătută de un pacient schizofrenic!

O femeie din asistentă medicală a fost bătuta de un pacient schizofrenic!O asistentă medicală a fost bătută violent de un pacient schizofrenic. Femeia a fost internată în spital cu multiple răni, unde urmează tratament și încearcă să treacă peste șocul suferit

Incidentul a avut loc acum o săptămână, într-o secție de psihoneurologie al unui spital din Bălți. Asistenta, ca în fiecare seară a mers în saloanel bolnavilor să le repartizeze medicamentele, scrie esp.md.

În momentul în care a ajuns la un bărbat de 71 de ani acesta a refuzat să-și ia pastilele și s-a năpustit asupra asistentei cu un bisturiu. Femeia s-a ales cu lovituri la cap, la față, la umăr și brațul stâng. Aceasta a fost lovită cu agresiune de pacient până a țâșnit sângele.

Asistenta a fost scoasă din mâinile agresorului de către alți colegi de serviciu, care i-au venit în ajutor. Femeia a fost internată în spital, unde urmează tratament.

Bolnavul agresiv se află la evidența psihiatrului, el suferind de schizofrenie paranoică.Imediat după incident, bărbatul a fost internat într-o clinică psihiatrică.

Sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *