Profesoara dată dispărută acum o luna a fost găsita moartă!

Profesoara dată dispărută acum o luna a fost găsita moartă!Profesoara dată dispărută acum o lună a fost găsită moartă de polițiștii din Criuleni, pe malul răului Nistru. Cadavrul se află în stare avansată de putrefacție. Primele date ale medicilor legisti arată că femeie a murit înecată.

Potrivit polițiștilor, cadavrul femeii a fost descoperit acum câteva zile. Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili dacă femeia s-a înecat din întâmplare sau dacă a fost omorîtă.

Polițiștii au reținut pentru interogări un bărbat cu care victima ar fi fost văzuta în ziua în care a dispărut. Oamenii legii însa refuză să dea mai multe detalii despre acesta, invocând secretul anchetei.

Elena Lupu, în vârstă de 53 de ani, lucra în calitate de profesoară de limba română la liceu Mihail Sadoveanu din capitala. Femeia a fost văzută ultima data pe 4 iunie. În ziua dispariției, femeia a fost văzută de cativa vecini, cărora le-ar fi spus ca se duce la sauna. Profesoara nu a fost niciodată căsătorită și nu avea copii.

Femeia a fost înmormântata ieri.

Sursa ProTv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *