S-a pornit la aeroport, dar a ajuns în tufari. (Video)

S-a pornit la aeroport, dar a ajuns în tufari.Este isprava unui taximetrist, care a neglijat culoarea roșie a semaforului și a fost tamponat în plină viteză. Explicația șoferului a șocat polițiștii.

Spune că a pierdut controlul volanului din cauza căldurii. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Doi pasageri, care se aflau în taxi, au suferit răni uşoare şi au refuzat să fie spitalizaţi.

Accidentul s-a produs în această după amiază la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Băcioii Noi. Un taxi model Renault s-a tamponat cu un automobil marca Hyundai. În urma impactului, taxiul a derapat de pe carosabil.

Pasagerii taxiului, în afară de sperietura pe care au tras-o, s-au ales cu răni minore. Şoferul a refuzat să vorbească în faţa camerei de luat vederi, însă a recunoscut că a circulat pe roşu. Bărbatul spune că astăzi a fost prima sa zi de muncă, iar din cauza căldurii a ameţit la volan. La faţa locului a venit şi mecanicul companiei de taxi. Acesta recunoscut maşina, dar nu şi taximetristul.

Ambele maşini sunt asigurate.

Sursa Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *