Accidente grave la Şoldăneşti şi Cimişlia!

Accidente grave la Şoldăneşti şi Cimişlia!Viteza a făcut din nou victime. Două persoane au decedat în urma a două accidente rutiere produse ieri seară pe șoselele din țară. Primul accident a avut loc aseară la intrarea în satul Olișcani, raionul Șoldănești. Un autocamion s-a ciocnit violent cu o motocicletă.

Șoferul autocamionului se întorcea acasă pe traseul Râbniţa-Bălţi, după ce distribuise produse alimentare în reţeaua comercială deservită.

În acelaşi timp, perpendicular cu traseul central, pe o arteră secundară, spre Olişcani, venea un motociclist de 25 de ani. Acesta nu a avut timp să manevreze și a intrat în plină viteză în autocamion.

În rezultatul impactului, motociclistul a fost aruncat la aproximativ 40 de metri și a murit la scurt timp.

Un alt accident, în care o persoană și-a pierdut viața, a avut loc în raionul Cimișlia. Șoferul de 31 de ani conducea cu viteză excesivă un Hyundai Matrix și nu s-a isprăvit cu conducerea, a derapat de pe carosabil, răsturnându-se.

Accidentul a fost fatal pentru o tânără de 19 ani, care a decedat la faţa locului, iar un alt pasager de 23 ani a fost transportat la spital cu diverse leziuni corporale.

Sursa: stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *