Incendiu de proporţii în centrul capitalei! (Video)

Incendiu de proporţii în centrul capitalei!Un depozit de carton, situat la o piaţă agricolă, a luat foc. Flăcările s-au extins şi la o altă magazie plină cu ceapă. Fumul era atât de dens, încât putea fi observat de la o distanţă de sute de metri. Alarmaţi, unii comercianţi şi-au evacuat marfa. Trei autospeciale au luptat cu flăcările ore în şir. Pompierii spun că administraţia pieţei va fi amendată.

Flăcările puternice au pus stăpânire pe terenul pieţei agricole de pe strada Albişoara. Vânzătorii spun că focul s-a aprins din senin, de la acoperişul unui depozit care se află în construcţie. Din carton a rămas doar scrumul. A luat foc şi un depozit cu ceapă. Aproape jumătate din marfă s-a dus pe apa sâmbetei. Oamenii cred că poate cineva a lăsat o ţigară nestinsă. Alţii presupun că este vorba despre vreun comerciant invidios care a provocat focul.

În graba de a salva produsele, unii pompierii şi-au pierdut echilibrul.

Pentru ca să nu-şi piardă marfa, unii şi-au mutat imediat produsele din depozite pe asfalt.

Directorul pieţei nu a fost de găsit pentru a da explicaţii. Pompierii spun, însă că acesta va fi amendat. Totodată, ei nu exclud versiunea unei incendieri intenţionate.

Pagubele se estimează, iar cauza exactă a incendiului se va stabili ulterior.

Sursa Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *