În lunile de vară crește considerabil numărul furturilor din apartamente! (Video)

În lunile de vară crește considerabil numărul furturilor din apartamente!Cum să ne ferim casa de hoţi? Este întrebarea pe care ne-o punem, mai ales, când plecam la odihnă. Şi asta pentru că hoţii nu-şi iau vacanţe sau concedii, ba din contră, ei sunt mereu „în acţiune”. Chiar şi aşa, oamenii legii ne dau un sfat util: Paza bună trece primejdia rea.

 

Ingeniozitatea hoţilor nu are limite. Recunosc acest lucru chiar specialiştii în securitate. Bunăoară, bărbatul din imagini a reuşit să „cureţe” un local în doar 60 de secunde, o performanţă chiar şi pentru un prădaş cu experienţă.

Lunile de vară sunt preferatele hoţilor, deoarece cei mai mulţi proprietari pleacă în vacanţe, lăsând locuinţa prea puţin protejată. Frica de oaspeţii nedoriţi, îi împinge pe unii dintre conaţionalii noştri la diverse tertipuri.

Alţii cred că un lacăt în plus, este o piedică în calea hoţilor şi investesc în interfoane. Administratorii firmelor de pază susţin că hoţii de apartamente pot fi, totuşi, ţinuţi după uşa casei.

De la începutul anului, în capitală au fost înregistrate aproape 400 de furturi de apartamente, dintre care jumătate au fost descoperite.

Sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *