Patru moldoveni au jefuit în Italia o bătrînă invalidă.

Patru moldoveni au jefuit în Italia o bătrînă invalidă.Patru moldoveni au ajuns pe mâna autorităților italiene după ce au jefuit și amenințat cu un cuțit o bătrână invalidă din localitatea San Bortolomeo.

Cazul a avut loc în ziua de 5 iulie. Bătrâna le-a spus carabinerilor că tâlharii au dat buzna în casă la puțin timp după ce servitoarea care avea grijă de ea plecase la cumpărături. Indivizii aveau la ei cheile de la locuința sa. Cum femeia era singură în casă, doi dintre tâlhari au legat-o și au prins a o amenința cu un cuțit să le spună unde ține banii și bijuteriile, scrie presa italiană.

În tot acest timp, un alt complice a rămas afară pentru a sta de pază, ca nu cumva femeii să-i vină vre-un oaspete. După ce au răscolit prin toată casa, tâlharii au fugit cu câteva bijuterii din aur.

Se pare că cineva din vecini a anunțat carabinerii, care au venit la fața locului la puțin timp după ce răufăcătorii s-au făcut nevăzuți. Oamenii legii au încercuit imediat zona și într-un final le-au luat urma tâlharilor.

Asta a fost posibil după ce carabinerii l-au urmărit pe cel de-al patrulea membru al grupării, care a mers cu o mașină să-și întâlnească pe un câmp „colegii” fugari. La vederea autorităților ei au încercat să fugă, dar într-un final s-au izbit cu mașina de un echipaj.

În urma percheziției, asupra lor nu au fost depistate lucrurile furate din casa bătrânei. Carabinerii bănuiesc că tâlharii au făcut rost de cheia de la locuința bătrânei de la una din fostele ei servitoare. Cazul este cercetat pentru a se clarifica toate detaliile.

Moldovenii, cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani, urmează să fie pedepsiți pentru infracțiunile comise. Ei mai sunt suspectați și de comiterea altor furturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *