Trei moldoveni accidentați în România; un copil a murit pe loc! (Video)

Trei moldoveni accidentați în România; un copil a murit pe loc!Un microbuz cu șase pasageri la bord s-a lovit într-un TIR în localitatea Tulgheș, România. Un bărbat și fiul acestuia de 3 ani au ajuns la spital, iar feciorul său mai mare a murit pe loc.

S-a stabilit că microbuzul venea din R. Moldova și nu efectua transport public de persoane, cei aflaţi în vehicul fiind cunoştinţe ale şoferului.

„Într-o curbă periculoasă la stânga, microbuzul a intrat pe contrasens şi a acroşat semiremorca unui autotren care circula regulamentar din sens opus. Impactul s-a produs în dreptul scaunului unde stătea băiatul de 13 ani, alături de care se afla tatăl său şi fratele mai mic, de 3 ani. În urma loviturii, băiatul a murit pe loc, având multiple leziuni la cap”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Harghita, Gheorghe Filip, citat de cronicaromana.ro.

Polițiștii nu exclud că băiatul ar fi scos capul pe fereastră în momentul impactului, dar ipoteza nu a putut fi confirmată întrucât tatăl adolescentului se află la spital, în stare de şoc.

Sursa: www.union.md
Video: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *