Apartamente inundate și copaci doborâți după ploaia de ieri (Video)

Apartamente inundate și copaci doborâți după ploaia de ieriPloaia de ieri a făcut prăpăd în capitală! În doar câteva minute, rafalele de vânt au smuls acoperişul de pe un bloc din sectorul Buiucani, inundând apartamentele de la etajul superior. Foile de ardezie au fost aruncate pe maşinile parcate în curte.

Locuitorii blocului avariat de pe strada Buiucani afirmă că vântul a fost atât de puternic încât a smuls foile de ardezie de pe casă cu tot cu suportul metalic. Oamenii au auzit o bubuitură, iar când s-au uitat pe geam s-au îngrozit.

Unii locatari se plâng că ploaia le-a inundat apartamentele.

Autorităţile locale susţin că doar în cazul blocului de la Buicani pagubele provocate de furtună se ridică la cel putin 200 de mii de lei.

Ploaia a distrus şi o porţiune din strada Ion Creangă, unde recent s-a încheiat reparaţia apeductului. Pentru că muncitorii nu şi-au făcut treaba până la capăt, puhoaiele au spălat asflatul de pe drum, formând gropi imense. Şoferul acestui autocar povesteşte că a tras o speritură zdravănă când a observat că fuge asfaltul de sub el.

Rafalele de vânt au doborât în capitală cel puţin 20 de copaci şi au rupt mai multe crengi şi linii de curent electric. Totodată mai multe străzi au fost inundate din cauza canalizaţiei defecte.

Sursa: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *