Ţigari de contrabanda ascunse în rezervorul unui autoturism!

Ţigari de contrabanda ascunse în rezervorul unui autoturism!Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova, au descoperit 100 pachete de ţigări ascunse în rezervorul unui autoturism care venea din Republica Moldova. Autoritatea vamală română a confiscate ţigările şi a aplicat o amendă contravenţională de 5 000 lei.

La Biroul Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru control vamal un autoturism marca VOLKSWAGEN PASSAT înmatriculat în România, condus de un cetăţean cu român, care, la intrarea în ţară, a declarat cî are asupra sa cantitatea legală de ţigarete .

La controlul amănunţit, efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 100 pachete de ţigări MONTE CARLO. Ţigările se aflau în rezervorul autorurismului, ambalate în pungi de plastic pentru a fi protejate de contactul cu combustibilul.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional şoferul, cu amendă în valoare de 5 000 lei.

Sursa: Tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *