Atac tîlhăresc în raionul Soroca!

Atac tâlhăresc în raionul Soroca!Trei tineri cu vârste între 20 și 23 de ani, locuitori ai raionului Dorchia, au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de un atac tâlhăresc asupra unei locuitoare a satului Niorcani, raionul Soroca.

Potrivit oamenilor legii, noaptea trecută, trei persoane cu măști pe față au pătruns în casa unei locuitoare a satului Niorcani.

Amenințând femeia și aplicându-i lovituri, aceștia i-au cerut banii pe care îi are. Auzind zgomotul din casă, nepotul femeii a reușit să iasă din camera în care se afla și să ceară ajutorul unui vecin.

Bărbatul, care este și pădurar, a luat arma, deținută legal, și a ieșit în stradă. După ce a văzut că unul dintre atacatori se apropie de el, acesta a efectuat două împușcături de avertizare. Văzând că atacatorul înaintează, bărbatul a tras un foc de armă în direcția agresorului, rănindu-l la picioare.

După aceasta, suspecții au părăsit locul cu un mijloc de transport.

Unul dintre suspecți a fost reținut la spitalul din Drochia, după ce s-a adresat pentru îngrijiri medicale. În scurt timp, a fost reținut la domiciuliu și al doilea infractor. În prezent, angajații comisariatelor de poliție ai raioanelor Soroca, Drochia întreprind toate măsurile necesare pentru a localiza și a reține cel de-al treilea bănuit.

Unul dintre ei a fost anterior condamnat pentru furt, fiind eliberat din detenție în decembrie 2010.

Dacă cei trei vor fi găsiți vinovați, ei riscă de la 6 până la 10 ani de închisoare.

Totodată, pădurarul care a acționat prompt va fi decorat de ministrul de Interne, Alexei Roibu, cu cea mai mare distincție a instituției, „Crucea pentru merit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *