Doi tineri au jefuit un cazinou.

Doi tineri au jefuit un cazinou.Doi tineri au fost condamnaţi la 6 ani şi respectiv 6 ani 3 luni închisoare pentru tâlhărie şi trecerea ilegală a frontierei de stat a Republicii Moldova, eludându-se controlul de frontieră.

Neavând banii necesari pentru plecarea în Italia, câţiva tineri au elaborat un plan criminal conform căruia urmau să pătrundă în sala aparatelor de joc al unui Cazinou din capitală, să atace personalul din incintă şi să sustragă bunuri.

Astfel, dobândind un dispozitiv cu electroşoc pentru neutralizarea victimei, în ianuarie 2010, trei dintre tineri s-au deplasat cu un taxila Cazinouunde îi aştepta complicele lor, angajat al unei agenţii de securitate, responsabil de paza localului respectiv.

După ce localul a fost părăsit de clienţi, paznicul a atacat operatorul-casier şi cu dispozitivul electroşoc a electrocutat femeia şi au sustras două telefoane mobile şi peste 13 mii lei din safeu.

Tinerii s-au deplasat cu taxiul în r-nul Cahul, unde au împărţit banii şi bunurile sustrase, iar peste câteva zile au trecut ilegal frontiera de stat a Republicii Moldova cu România, traversând clandestin pe gheaţă râul Prut, ulterior ajungând în Italia.

În privinţa celorlalţi tineri materialele au fost disjunse într-o procedură separată în cadrul căreia procurorii efectuează acţiuni de urmărire penală pentru a stabili locul aflării acestora.

Sursa: www.union.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *