Un minor şi-a strangulat propriul tatăl! (Video)

Un minor şi-a strangulat părinteleCrimă îngrozitoare în satul Rădeni, raionul Călărași. Un minor de 16 ani și-a strangulat propriul tată, după care l-a îngropat în grădina casei.

Bărbatul de 42 de ani, a fost dat dispărut de acasă încă la începutul lunii iunie. Acesta era divorțat de soția sa de aproximativ 7 ani. Femeia este plecată la muncă în Cipru și revine acasă doar la sărbători.

Deseori bărbatul se ducea în vizită la copiii săi, ambii minori, în casa unde a locuit și el împreună cu soția. Deseori, vizitele se sfârşeau cu conflicte sau chiar cu bătăi.

Oamenii legii au stabilit că în una din zile, bărbatul se afla în casa fostei soţii. În casă a intrat fiul său minor, de 16 ani. Între ei a s-a iscat o ceartă. Tatăl a încercat să-l lovească pe fiu cu o cârjă însă, băiatul a reuşit să i-o ia din mână, l-a lovit peste picioare și l-a doborât. Minorul a luat o funie şi l-a strangulat.

Văzând că taică-său nu respiră, a decis să ascundă cadavrul. L-a învelit cu un cearşaf, l-a târât în spatele casei, unde anterior a fost săpată o groapă pentru toaletă și l-a acoperit cu pământ. Imediat după aceasta, a încuiat casa şi a plecat în raionul Anenii Noi la un moş de al său, nepovestind nimănui ce a făcut.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în stare avansată de putrefacție. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „omor intenţionat”. Dacă va fi găsit vinovat de omorul tatălui său, minorul până la 10 ani de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *