Crimă la Grătiești. Doi frați și-au omorît sora! (Video)

Crimă la Grătiești. Doi frați și-au omorît sora!Tragedie într-o familie din comuna Grătiești. După ce au făcut abuz de alcool, doi frați și-au înjunghiat sora. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în casa victimei, o femeie de 33 de ani.

Oamenii legii au constatat circumstanţele preliminare ale crimei. Astfel, pe parcursul nopţii victima împreună cu fratele de 28 ani şi cu prietenul ei de 31 ani ar fi servit băuturi alcoolice.

Ulterior, fratele s-a luat la ceartă cu sora sa din cauză că nu-l agrează pe prietenul ei, după care a mers la fratele mai mic, în vârstă de 20 ani, ce locuia pe o altă adresă.

Venind înapoi, aceştia s-au năpustit asupra surorii. Cel de 28 ani a luat un cuţit şi a încercat să o lovească, aplicându-i câteva răni pe corp, dar cel mai mic i-a luat cuţitul şi l-a înfipt victimei în regiunea pieptului, după care a plecat acasă.

Ambii fraţi au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Ei riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 la 20 de ani sau pușcărie pe viaţă.

sursa jurnal.md
video protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *