Un tînăr, pe cale să detoneze o grenadă la Buiucani! (Video)

Un tînăr, pe cale să detoneze o grenadă la Buiucani!Incidentul care se putea sfârşi tragic, a fost prevenit, se pare, de un civil, care l-a pus la pământ pe suspect şi a reuşit să-i i-a din mâna grenada. Asta în timp ce echipajele de poliţie stăteau pe dreapta.

Tânărul a intrat în supermarket în jurul orei 22:00. A spus că are o grenadă şi că intenţionează să o detoneze. La scurt timp, acesta a fost convins să iasă afară. Un martor a reuşit să filmeze întreaga scenă. Din imaginile video se vede cum suspectul ţine o mână în buzunarul de la pantaloni. Acolo se presupune că ar fi fost obiectul explozibil. După câteva clipe de discuţii, tănârul este pus la pământ de un bărbat îmbrăcat în civil şi agenţii de securitate. Abia apoi se aude cum sunt chemate şi echipajele de la 902. Imaginile scot clar în evidenţă mai multe ilegalităţi.

După ce i-au pus cătuşele, zona a fost împânzită de oamenii legii. La locul incidentului au venit 6 maşini de poliţie şi zeci de ofiţeri operativi. Toţi se aflau în jurul suspectului. După primul schimb de replici, se aude o voce care identifică tipul grenadei.

Suspectul a fost ţinut în maşina poliţie preţ de aproape o oră. Timp în care a fost audiat de oamenii legii. Ulterior, el a fost excortat la comisariatul de poliţie din sectorului Buiucani. Poliţia investighează cazul.

Sursa: jurnal.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *