38 de persoane reţinute la frontiera de stat!

38 de persoane reţinute la frontiera de stat!În zilele de sâmbătă și duminică, colaboratorii Poliţiei de Frontieră din cadrul MAI au reţinut 38 persoane pentru diverse acţiuni ilicite, comise la frontiera de stat. Astfel, au fost reprimate cinci încercări de trecere ilegală a frontierei de stat, printre care două cazuri de utilizare a documentelor falsificate şi trei tentative de trecere ilegală a graniţei.

De asemenea, au fost reţinute cinci persoane și identificate alte 17 persoane care au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova Totodată, au fost contracarate două cazuri de încălcare a regimului de frontieră în cadrul cărora au fost reţinuţi cinci delicvenţi, persoane reţinute pentru practicarea braconajului piscicol şi scăldatul în apele de frontieră.

În decursul zilelor de weekend, poliţiştii de frontieră în comun cu inspectorii vamali au contracarat și două cazuri de transportare ilegală a produselor de tutungerie peste hotarele țării.e numele persoanelor reținute au fost întocmite procese-verbale și deferite organelor competente.

Sursa arena.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *