Președintele și ajutorul său din raionul Basarabeancă suspectați de luare de mită. (Video)

Presedintele si ajutorul sau din raionul Basarabseaca suspectati de luare de mita.Presedintele raionului Basarabeasca, ales de pe listele comunistilor, este suspectat ca a luat mita. In acest caz este implicat si vicepresedintele raionului, dar si alti doi functionari.

Presedintele raionului Basarabeasca urmeaza sa ajunga in aceasta seara la Centrul Anticoruptie pentru a fi audiat de ofiteri. El a ajuns in vizorul oamenilor legii pentru ca ar fi cerut mita in valoare de 20 de mii de lei de la un om de afaceri. In schimbul acestor bani el urma sa semneze procesul verbal de incheiere a unor lucrari de constructii. Acesta s-a plans la Centrul Anticoruptie a inceput sa investigheze informatiile.

In acest caz ar fi implicat si vicepresedintele raionului Basarabeasca, dar si alti doi functionari, intre care unul este seful interimar al sectiei constructii. Acestia inca nu au comentat acuzatiile.

Ofiterii de la Anticoruptie vor oferi mai multe detalii ulterior. Solicitat de Pro Tv, deputatul comunist, Sergiu Sarbu, a calificat acest caz ca pe un atac asupra imaginii PCRM si o provocare.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *