Atentat cu bomba la Aeroportul Internațional Chișinău. (Video)

Atentat cu bomba la Aeroportul International ChisinauNeplăceri pentru mai mulți moldoveni care avea planificat un zbor în această dimineață. La Aeroportul Chișinău o persoană a alertat personalul că în interiorul clădirii ar fi plasată o bombă.

S-a întâmplat la ora 05.10 dimineața, declară consilierul ministrului de Interne, Eugeniu Onică. „Un bărbat a telefonat dis-de-dimineață la biroul de informații al Aeroportului și a anunțat că este plasată o bombă. Poliția a evacuat aeroportul în scurt timp, după care mai multe echipaje au menținut securitatea în zonă.

După verificările geniștilor, care s-au încheiat la ora 07.15, s-a constatat că e vorba de o alarmă falsă – nu s-a găsit nimic”.
Potrivit poliției, a fost deja identificat un număr de oraș și o persoană cu care se discută. Aceasta nu are statut de reținut. În baza art. 281 al Codului Penal a fost deschisă o cauză penală.
Pasagerii au primit permisiunea oamenilor legii să intre din nou în clădirea aeroportului pentru a continua pregătirile de îmbarcare.

Sursa: Unimedia.MD
Video: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *