Boris Cebotari, petrecut pe ultimul drum! (Video)

Boris Cebotari, petrecut pe ultimul drum! Zi de doliu in fotbalul moldovenesc. Ex-jucatorul la Zimbru, Boris Cebotari, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Au venit sa-i aduca un ultim omagiu cunoscuti fotbalisti de la noi, insa a lipsit conducerea clubului Zimbru, unde lucra. Unii sportivi spun ca Cebotari avea probleme la locul de munca. El a fost gasit mort, luni, in fata blocului in care locuia. Politia verifica daca a avut loc un suicid sau un accident.

Rude, fosti coechipieri dar si prieteni s-au adunat astazi la Palatul Feroviarilor, de unde Boris Cebotari a fost petrecut pe ultimul drum. Toti au spus ca sportivul ramane o legenda a fotbalului moldovenesc, chiar daca nu a atins performantele la care visa.

Unii prieteni spun ca, in ultimul timp, sportivul era deprimat. Ei presupun ca acesta avea probleme in familie, dar si la locul de munca.

Sotia raposatului a refuzat sa faca lumina in acest caz. Nici celelalte rude, prezente la funeralii, nu au vrut sa ne spuna despre problemele pe care Boris Cebotari le avea acasa sau la Zimbru, de unde plecase cu doar cateva luni inainte de moarte.

Cebotari antrena copii la scoala de fotbal a echipei Zimbru. Conducerea clubului nu a venit la funeralii. Anterior, ofiterul de presa al formatiei Zimbru a declarat pentru pentru Pro TV ca Boris Cebotari ar fi plecat benevol.

Fotbalistul, in varsta de 37 de ani, era casatorit si avea doi copii. El a jucat 11 ani pentru Nationala, fiind mijlocas la Zimbru Chisinau. Corpul sau neisufletit a fost descoperit in dimineata zilei de luni de o femeie in fata blocului in care locuia. El traia, de ceva timp, in apartamentul surorii sale.

Politia presupune ca sportivul s-a aruncat de la etajul 4 sau a alunecat de la balcon si exclude ipoteza unui omor. Cauzele exacte ale mortii vor fi stablite in cel putin o luna, cand va fi gata expertiza medico-legala.

Luna trecuta, Zimbru a mai piedut un mare fotbalist. Iurie Miterev s-a stins, tot la varsta de 37 de ani, dupa ce a pierdut batalia cu o boala grava.

Sursa protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *