Tînăra care a nimerit ieri într-un accident teribil lîngă Sîngerei, revine în viaţă.

Tînăra care a nimerit ieri într-un accident teribil lîngă Sîngerei, revine în viaţă.Tînăra care a nimerit ieri într-un accident teribil lângă Sângerei, începe să-şi revină. Medicii spun că în această dimineaţă, cea care ar fi trebuit să fie mireasă pe 1 august, a început să se simtă mai bine. Totuşi, nunta va trebui să fie amânată, deoarece urmează o perioadă lungă de recuperare.

„Din fericire, starea fetei se îmbunătățește. Reacționează, deschide ochii, mișcă mâinile și picioarele. Noi am chemat medici de la Chișinău și Bălți ca să o consulteze. Facem tot ce ne stă în puteri”, a declarat pentru JurnalTV, Vasile Malcoci, directorul spitalului raional Sângerei.

Potrivit sursei, accidentul s-a produs ieri pe traseul Bălţi-Sărăteni. Şoferul unui automobil model A6 a vrut să evite o altă maşină care venea dintr-o direcţie opusă. Nu a menţinut controlul volanului şi s-a izbit violent de panoul unei benzinării, după care s-a răsturnat.

Toţi cei trei tineri care se aflau în maşină, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Şoferul şi fata care se afla în maşină trebuiau să joace nunta pe 1 august. Aceştia veneau la Chişinău să tocmească muzicanţi pentru nuntă.

Sursa stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *