Două cazuri de încercare de a trece prin frontiera cu automobile cu acte false.

Două cazuri de încercare de a trece prin frontiera cu automobile cu acte false.Echipa comună de control la frontier au indentificat doi moldoveni care intenţionau să introducă în ţară două mijloace de transport în baza împuternicirilor notariale falsificate.

Ieri, la punctul de trecere „Tudora”, s-a prezentat pe pista de intrare în Republica Moldova, un moldovean în vîrstă de 27 ani, care se afla la volanul unui automobil marca „BMW 725”, cu numere de înmatriculare bulgare.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare a mijlocului de transport şi paşaportul personal, ambele autentice, însă procura deţinută asupra autoturismului era falsa.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în punctul de trecere „Briceni”, unde un alt moldovean în baza procurii false a încercat să introducă în ţară un autoturism de model „Wolkswagen Passat” înmatriculat în Cehia.

În ambele cazuri, şoferii şi mijloacele de transport au fost reţinute şi transmise organelor competente pentru cercetări.

Sursa tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *