Fete virgine din Moldova primeau sute de euro pentru a face sex cu barbati straini

Fete virgine din Moldova primeau sute de euro pentru a face sex cu barbati strainiO grupare din România specializată pe traficul de fiinţe umane făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova. Pentru fiecare victimă racolată la Chişinău, membrii grupării câştigau câte 3.000 de euro,iar fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro. Este vorba despre „Dosarul prostituţiei de lux” – o schemă de trafic de fiinţe umane, derulată în Bucureşti, scrie Mediafax.ro.

Potrivit sursei, începând cu anul 2010, surorile Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, au coordonat această grupare. Ele atrăgeau persoanele bogate, pentru care organizau întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Astfel, Marta făcea „comenzi pentru virgine” şi în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro.

Totodată, în schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Tinerele ce practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă.

Activitatea reţelei se manifesta atât pe plan intern (cu precădere în municipiul Bucureşti) şi împrejurimi, cât şi în plan extern, în destinaţii precum Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai. Sumele încasate, deosebit de importante, erau însuşite în cea mai mare parte de către membrii grupării, prostituatele fiind plătite cu sume în jur de 300-500 de euro.

Amintim că, astăzi, 19 iulie, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă pe numele Andreei Marta, surorii sale, Maria Magdalena Lungu, dar şi pe numele lui Valentin Panait, taximetrist care ar fi prestat anumite servicii grupului în schimbul unor sume, toţi trei fiind reţinuţi, în urmă cu o zi, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din România (DIICOT).

Sursa: Publika.MD
Video: jurnaltv.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *