Poliția caută rudele bărbatului care a nimerit sub roțile autobuzului din Rusia. (Foto)

Poliția caută rudele bărbatului care a nimerit sub roțile autobuzului din Rusia.Sfîrşit tragic pentru un bărbat: Cu o lună în urmă a fost omorît de roţile unui autobuz şi nu i se cunoaşte identitatea. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a identificat un bărbat care în noaptea spre 24 iunie curent, aproximativ la ora 00.40, la intersecţia străzilor G. Alexandrescu cu V. Lupu, a fost călcat de un autobuz cu numerele de înmatriculare în Federaţia Rusă.

Din cauza traumelor primite bărbatul a decedat peste două ore în Secţia reanimare a Spitalului de urgenţă din capitală. Asupra cadavrului nu au fost depistate careva acte de identitate şi pînă în prezent nu se cunoaşte nimic despre el.

Semnalmentele bărbatului sunt: vîrsta – aproximativ 60 ani, înălţimea – 1,70 /1,75 cm, corpolenţă slabă, faţa ovală şi părul cărunt.

Foto: CGP.md

Era îmbrăcat în blugi de culoare neagră, maiou alb cu guler albastru, sandale de culoare albă combinată cu bej, asupra lui avea o genată sportivă de culoare neagră combinată cu albastru şi alb.

Dacă cineva a recunoscut acest bărbat este rugat să informeze poliţia la 0(22)54-20-63 sau prin intermediul serviciului specializat 902.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *