Este dispărută de trei săptămîni. O fată din satul Parcani dată în căutare!

Este dispărută de trei săptămîni. Necaz într-o familie din satul Parcani, raionul Soroca. Acum trei săptămâni, fiica minoră a plecat de acasă și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Sfâșiați de durere, părinții au alertat poliția, care au pornit pe urmele fetei.

Adolescenta de 15 ani a dispărut de acasă la sfârșitul lunii iunie. De atunci, nimeni nu a mai vazut-o și nici nu s-a auzit nimic de ea. Părinții au anunțat poliția, care a efectuat o razie în raion și au găsit mai multe lucruri care îi aparțineau minorei, transmite SorTV.

Șeful adjunct al secției Ordinea publică din comisariatul de la Soroca, Anatolie Tanasoi a declarat că în utlimul timp au apărut mai multe zvonuri precum că în regiunea podului Bechir au fost găsite mai multe cadavre de minori cu organele scoase.

Reprezentantul poliției liniștește cetățenii și spune că aceste informații sunt doar niște zvonuri, deoarece la poliție nu a parvenit nicio astfel de informație.

Oamenii legii spun că depun toate eforturile pentru a găsi minora. Ei fac apel la populație și îndeamnă pe toți cei care dețin careva informații despre locul aflării fetei să nu ezite și să telefoneze la 902.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *