Jaf la o filială comercială ”Comerţbank” din sectorul Ciocana. Un milion lei furați! (Video)

Jaf la o filială unei bănci comerciale din sectorul Ciocana.Filiala unei bănci comerciale din Moldova, amplasată în sectorul Ciocana al capitalei a fost supusă unui atac tîlhăresc în dimineaţa zilei de astăzi.

Solicitat de agenţie, Adrian Jovmir, ofiţer de presă la Comisariatul General de Poliţie al municipiului Chişinău, a declarat că doi indivizi, cu cagule pe cap, au pătruns în jurul orei 9.45 în filiala băncii şi au sustras o sumă de bani.

Sursa citată a mai specificat că în prezent poliţia întreprinde măsuri de identificare şi căutare a atacatorilor pe tot teritoriul municipiului. Oamenii legii documentează cazul şi la filiala băncii, unde s-a produs atacul tîlhăresc, pentru a stabili toate circumstanţele producerii infracţiunii.

Jovmir a mai spus că la momentul actual se stabileşte şi suma de bani, care a fost sustrasă de atacatori. Cu detalii vom reveni.

12:45 Update:

„Două persoane necunoscute cu măşti au intrat în sediul băncii. Au ameninţat şi au sustras nişte bani. Persoanele au reuşit să plece cu aceşti bani. Martorii nu ne-au  putut spune dacă cei doi aveau arme. Sunt camere de supraveghere la intrare acestea vor fi ridicate şi examinate şi sperăm că ne va fi de folos”,   a declarat ofiţerul de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.

13:20 Update:

A fost identificată mașina cu care au fugit cei doi indivizi care au spart filiala Comerțbank de la Ciocana. Poliția afirmă că mașina are numere de înmatriculare de tip vechi. Totodată, oamenii legii spun că jefuitorii au vârste depână la 30 de ani.

15:30 Update:

Video de camera de supraveghere în momentul cînd jefuiesc banca.

 

Sursa: tv7.md
video: protv.md
video: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *