O femeie din Minjir, Hancesti si-a dat foc pentru ca nu avea cu ce-si hrani familia

O femeie din Minjir, Hancesti si-a dat foc pentru ca nu avea cu ce-si hrani familiaSi-a dat foc din cauza saraciei. Este gestul disperat al unei femei din raionul Hancesti care din neputinta de a-si hrani copiii a incercat sa-si puna capat zilelor. Femeia se afla in stare grava la spital, cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului.

Tragedia a avut loc marti seara in localitatea Minjir, Hancesti. Copiii victimei povestesc ca tatal lor a muncit toata ziua in camp, iar cand s-a intors acasa a cerut de mancare. Stiind ca nu are ce pune pe masa, femeia a turnat peste ea benzina si si-a dat foc.
Cu fata si aproape tot corpul in rani, femeia s-a chinuit pana dimineata. Copiii spun ca ii auzeau gemetele de durere, insa nu stiau cu ce o pot ajuta. Vecinii afirma ca nu au intervenit pentru ca nu stiau nimic de cele intamplate.
Abia a doua zi, mediatorul comunitar din sat a anuntat autoritatile si medicii despre tragedie. Potrivit lui, sotul victimei nu a chemat salvarea pentru ca se temea ca va trebui sa plateasca pentru serviciile medicale.
Acum femeia, in varsta de 35 de ani, se zbate intre viata si moarte la spitalul raional din Hancesti. Medicii se abtin de la pronosticuri.
Copiii victimei se roaga zi si noapte pentru ca mama lor sa scape din capcana mortii. Ei spun ca vor munci pentru ca sa-si ajute parintii.
Asistenta sociala din sat a refuzat sa ne spuna daca familia beneficiaza de ajutor material.
Nici primarul din localitate nu a fost de gasit la locul de munca pentru a ne oferi detalii.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *