Un motociclist a decedat in satul Colibas Cahul dupa ce a fost lovit de un camion care a esit pe contrasens

Un motociclist a decedat in satul Colibas Cahul dupa ce a fost lovit de un camion care a esit pe contrasensUn tinar in varsta de 20 de ani si-a pierdut viata dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovit in plin de un camion care a iesit pe contrasens. Tragedia s-a produs aseara, la ora 23.15, in satul Colibas, raionul Cahul.

Potrivit politiei, vinovat de accident se face soferul camionului de model Gaz 3507, in varsta de 36 de ani, care a iesit pe contrasens si s-a ciocni cu motociclistul de model Viper, care se deplasa regulamentar.

In urma coliziunii, tanarul de pe motoreta a murit pe loc, iar pasagera sa, in varsta de 16 ani, a fost transportata la spital Cahul cu diverse rani.

Cazul este cercetat de politia rutiera din Cahul.

Un motociclist a decedat in satul Colibas Cahul dupa ce a fost lovit de un camion care a esit pe contrasensUn motociclist a decedat in satul Colibas Cahul dupa ce a fost lovit de un camion care a esit pe contrasensUn motociclist a decedat in satul Colibas Cahul dupa ce a fost lovit de un camion care a esit pe contrasens

 

 

 

 

Sursa: PR.GOV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *