Doi tineri din Cahul au fost reținuți pentru falsificarea banilor! (Video)

Doi tineri din Cahul au fost reținuți pentru falsificarea banelor!Doi tineri din Cahul, unul dintre care este minor, sunt bănuiţi de Centrul anticorupţie de fabricare şi punere în circulaţie a banilor falşi. La domiciliul unuia dintre bănuiţi a fost depistat utilaj prin intermediul căruia se falsificau banii.

Tinerii puneau în circulaţie bancnote cu nominalul de 20 lei prin intermediul terminalelor de colectare a plăţilor pentru diverse servicii. În cadrul măsurilor de investigaţie, s-a stabilit că tinerii au vândut 11. 200 lei falşi contra 4. 000 lei veritabili şi 2 .500 lei falşi contra sumei de 1. 000 lei veritabili.

În prezent, unul dintre bănuiţi a primit mandat de arest pentru 30 zile şi este deţinut în Izolatorul de detenţie provizorie al Comisariatului de poliţie Cahul. Pe numele acestora este pornită o cauză penală pentru fabricarea sau punerea în circulaţie a semnelor băneşti false sau a titlurilor de valoare false. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă de la 5 la 10 ani privaţiune de libertate.

Sursa arena.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *