A venit la spital cu mîna în pungă! (Video)

A venit la spital cu mîna tăiată complect!A venit la spital cu mîna în pungă, iar medicii au reușit să i-o puna la loc. Este vorba despre o femeie în vastă de 41 ani, care în timp ce muncea prin gospodarie și-a tăiat o parte din antebraț. Dupa intervenție, medicii au spus că mana femeii nu va mai fi la fel. Aceasta a preferat să nu-i divulgam identitatea.

Ajunsa la Spitalul de Urgenta, femeia le-a povestit medicilor că și-a tăiat mîna în timp ce, impreuna cu soțul său, schimbă geamuri acasă. Barbatul tăia ramele vechi cu un polizor și, la un moment dat, l-a scăpat peste mana femeii.

Interventia chirurgicala a durat opt ore, timp in care medicii au reusit sa-i puna bratul la loc.

Acum, pacienta in varsta de 41 de ani se simte mai bine. Este fericita ca a inceput sa-si simta mana si spera ca functiile antebratului se vor restabili cat mai curand. Asta chiar daca perioada de recuperare poate dura luni, chiar si ani, spun medicii.

Potrivit medicilor, anual cel putin cinci persoane isi amputeaza membrele in urma incidentelor produse in conditii casnice. Doctorii mai pot face ceva daca pacientii ajung rapid la spital, in cel mult 6 ore.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *