O femeie din Moscova scapă cu viață după ce este lovită de un automobil (Video)

O femeie din Moscova a fost filmată în momentul cînd la lovito un automobilO femeie de 34 de ani din Moscova a scăpat cu viață ca prin minune după ce a fost victima unui accident rutier, relatează lifenews.ru. Aceasta a fost lovită în plin de către o mașină, aruncată pe capotă, proiectată în aer, unde s-a rotit de două ori, și apoi a căzut lovindu-se violent cu capul de asfalt.

 

Cu toate că impactul a fost unul puternic, femeia a supraviețuit. Aceasta s-a ales cu o comoție cerebrală, fractură la umăr și traumă cranio-cerebrală. Acum viața ei este înafara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc ieri seara, 25 iulie, în sud-estul Moscovei. Vinovați de producerea accidentului se fac cel puțin două persoane. În primul rând, șoferul de microbuz care a ieșit pe contrasens, motiv pentru care șoferul automobilului Opel a observat târziu victima și, deși a încercat să frâneze, nu a reușit să evite impactul. Și nu în ultimul rând, vinovată este și protagonista, care a încercat să treacă stradă într-un loc nepermis, strecurându-se printre mașini.

Întregul accident a fost filmat de la bordul unei alte mașini. Șoferul din maxi-taxi a părăsit imediat locul accidentului.

Sursa: unimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *