Un microbuz de pe ruta 104 s-a ciocnit cu un automobil trecînd la culoarea roșie a semaforului

Un microbuz de pe ruta 104 trecînd la roșu s-a ciocnit cu un automobilNicio zi fără accidente cu implicarea microbuzelor. Un microbuz de pe ruta 104 s-a ciocnit azi dimineaţă cu un automobil, la intersecţia străzilor Constantin Stere şi Sciusev

Potrivit sursei, în microbuz se aflau trei persoane. „Accidentul s-a produs din vina şoferului microbuzului, care a trecut la culoarea roşie a semaforului”, a declarat un pasager al microbuzului implicat în accident. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Amintim că, cel mai grav accident cu implicarea unui microbuz s-a produs în după-amiaza zilei de 1 iunie, la Dănceni. Atunci, patru persoane au murit, iar altele cinci s-au ales cu traumatisme de divers grad.

De asemenea, un alt accident, cu implicarea unui maxi-taxi de pe ruta 110 a avut loc la intersecţia dintre străzile Mihai Eminescu şi Mihail Kogâlniceanu, în urma căruia 17 persoane au fost rănite. Potrivit martorilor, maxi-taxiul circula cu viteză mare şi a intrat în intersecţie la culoarea galbenă a semaforului.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *