Un credincios buclucaş a luat la pumni un ziarist în centrul capitalei

Un credincios buclucaş a luat la pumni un ziarist în centrul capitalei.Un credincios buclucaş a luat la pumni un ziarist. Motivul: l-a filmat în timp ce se ruga. Victima este Oleg Brega, care afirmă că a realizat filmarea pentru că era nemulţumit de cum îşi ţineau enoriaşii copiii în soare. Incidentul a avut loc lângă Palatul Republicii, unde recent a fost instalată o cruce. Creştinul scandalagiu s-ar putea alege cu o amendă pentru huliganism.
Din imaginile filmate de jurnalist se observă cum unul dintre credincioşi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre camera de luat vederi, iar când ajuns în faţa operatorului îşi face semnul crucii şi începe să-l lovească.
Strigătele jurnalistului au fost auzite de doi poliţişti care patrulau prin zonă. Oamenii legii au intervenit imediat.
Oleg Brega spune că a fost luat prin surprindere de enoriaşi.
Ziaristul spune că i-a fost distrusă camera video şi cere despăgubiri. Cazul este investigat de comisariatul de poliţie din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, gestul agresorilor cade sub incidenţa mai multor articole şi nu este exclus că aceştia vor fi pedepsiţi contravenţional pentru huliganism.

Sursa: JurnalTV.MD

Imagini: Curaj.TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *