Un suspect a fost retinut de politie pentru omorul barbatului din sectorul Riscani din Chisinau.

Un suspect a fost retinut de politie pentru omorul barbatului din sectorul Riscani din Chisinau.A fost retinut un suspect in cazul omorului produs acum trei zile intr-un apartament din sectorul Rascani al capitalei. Este vorba despre un barbat in varsta de 44 de ani, originar din satul Balasesti, Criuleni, anterior judecat in Rusia pentru atac talharesc. Potrivit oamenilor legii, suspectul se cunostea cu victima. Acesta a fost retinut in aceasta dimineata, in Chisinau.

Potrivit politiei, suspectul este la moment audiat, motivul si circumstantele producerii crimei sunt deocamdata necunoscute.

Suspectul a sustras din casa victimei mai multe bunuri materiale, care au fost ulterior descoperite la domiciliul temporar al acestuia, din satul Pascani, Criuleni. Barbatul este cercetat penal pentru omor si risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.

Corpul neinsufletit al barbatului, in varsta de 42 de ani, a fost descoperit in noaptea de sambata spre duminica, in apartamentul sau din sectorul Rascani, in care locuia singur. Oamenii legii au fost alertati de un vecin, care a vazut cadavrul pe fereastra. Pe corpul victimei au fost depistate multiple plagi de cutit. Potrivit unor surse, barbatul ar fi lucrat in Serviciul de Informatii si Securitate.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *