Un baiat de 20 de ani din briceni a fost batut pina la moarte

Un baiat de 20 de ani din briceni a fost batut pina la moarteUn tânăr de 20 de ani a murit în chinuri groaznice după ce a fost bătut cu bestialitate. Îndurerate, rudele spun că băiatul a fost luat la pumni în timp ce dormea pe bancheta din spate a unei maşini. Se întorcea acasă la Mihăileni, raionul Briceni, împreună cu doi prieteni după un chef avut la Edineţ.

Astăzi, tânărul a fost petrecut pe ultimul drum.

Tânărul, care era perfect sănătos, s-a stins din viaţă ca o lumânare în doar câteva zile. Starea lui Sergiu Toderică s-a înrăutăţit după ce a fost bătut măr la Edineţ.

Băiatul a fost lăsat într-o baltă de sânge. Speriaţi, ceilalţi doi amici care au fugit de bătaie, l-au luat acasă ca să-l trateze. Mai ales că părinţii lui erau la muncă peste hotare. Doar că după patru zile în care a luptat cu moartea a cedat. Tatăl lui Sergiu spune că au aflat despre bătaie, dar familia celor doi fraţi i-au asigurat că totul este bine. Acum soţii îi acuză că nu au încercat să le salveze fiul, ştiind că este în stare gravă.

Vestea a şocat satul. Sute de persoane au venit să-l petreacă pe Sergiu pe ultimul drum, cu excepţia celor doi prieteni. De două zile fraţii Rîmari au dispărut fără urmă.

Vicecomisarul de la Edineţ a declarat pentru Jurnal TV că poliţia investighează cazul, reuşind să reţină unul dintre cei acuzaţi de vătămarea lui Sergiu Toderică. Altul, însă, a fost dat în căutare.

Părinţii tânărului decedat spun că vor cere să fie traşi la răspundere atât agresorii cât şi prietenii fiului lor. Ei cred că fiul lor putea fi salvat dacă amicii lui ar fi insistat ca victima să fie internată în spital.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *