Accident rutier grav în Cantemir, trei morţi şi trei răniţi! (Video)

Accident rutier grav în Cantemir, trei morţi şi trei răniţi!Doi bărbați și o fată de 12 ani au decedat, iar alte trei persoane au fost internate în spital cu grave leziuni în urma unui grav accident. Potrivit Poliției Rutiere, accidentul s-a produs duminică, 5 august, în jurul orei 8.00 în raionul Cantemir, pe traseul R-34, km 87. Pasagerii din autoturismul de model BMW 320 se întorceau de la o nuntă.

Polțiștii spun că șoferul, în vârstă de 23 de ani se afla în stare de ebrietate. El a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost făcută zob, iar pasagerii au rămas prinși în fiarele mașinii.

La fața locului a fost solicitată o echipă a Serviciilor Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale pentru lucrări de descarcerare. Salvatorii au reușit să salveze doar trei pasageri. Reprezentanții Poliției Rutiere susțin că accidentul putea fi evitat dacă șoferul manifesta un comportament adecvat în trafic.

Sursa: arena.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *