Mai mulţi locuitori din oraşul Bălţi spun că au fost înşelaţi de o firmă de construcţie.

Mai mulţi locuitori din oraşul Bălţi spun că au fost înşelaţi de o firmă de construcţie.Păgubiţi de mii de euro. Este vorba despre mai mulţi locuitori din Bălţi care spun că au fost lăsaţi pe drumuri de directorul unei firme de construcţii, care le-a promis apartamente. Responsabili de la Executiv susţin că doar instanţa de judecată poate să se pronunţe în acest caz.

Păgubașii spun că, cei care le-au vândut apartamente pe hârtie, au dispărut. Oamenii au venit în fața Guvernului să-şi revendice drepturile.

Iurie Bucinschi, Cancelaria de Stat spune că aici trebuie antrenat ministerul Construcţiilor și de investigat situaţia. Acesta le-a sugerat păgubașilor să scrie un demers către prim-ministru, şi mai târziu Cancelaria le va da un răspuns.

Contactat de echipa Mesager, directorul firmei constructoare, nu a fost de găsit pentru a comenta acuzaţiile ce i se aduc. Acum o lună, patronul unei alte firme de constructii din capitală a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a prejudiciat 25 de oameni de peste 5 milioane de lei, promiţându-le apartamente.

Imagini: JurnalTV.MD

Sursa: TRM.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *