Nouă persoane au ajuns la spital după ce un autobuz a derapat și s-a lovit de un copac în apropiere de Balți

Nouă persoane au ajuns la spital după ce un autobuz a derapat și s-a lovit de un copac în apropiere de BalțiUn grav accident s-a produs, în această dimineaţă, în apropiere de municipiul Bălţi. În urma impactului, nouă persoane au fost transportate la spital.

În accident a fost implicat autobuzul unei fabrici, care transporta muncitori la serviciu. Şoferul autobuzului ar fi pierdut controlul volanului şi a derapat de pe carosabil, lovindu-se îtr-un copac de marginea drumului. Accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la roata din faţă a autobuzului.

17 persoane au avut nevoie de îngrijri medicale. Nouă oameni au fost transportaţi la spitalul din Bălţi, dintre care cinci au fost internaţi în spital, iar ceilalţi au plecat acasă. Printre victime este şi o minoră, care a fost transportată la spitalul pentru copii. Potrivit medicilor, viaţa pacienţilor este în afara oricărui pericol.

Acum la faţa locului se află reprezentanţii Serviciului Situaţiilor Excepţionale şi cei ai Poliţiei Rutiere, care lucreazpă pentru a depista circumstanţele producerii accidentului.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *