Accident rutier în comuna Vatra, un tînăr de 19 ani a decedat pe loc.

Accident rutier în comuna Vatra, un tînăr de 19 ani a decedat pe loc.În dimineaţa zilei de miercuri, în comuna Vatra str. Ştefan – Vodă, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tînăr de 19 ani.
Porţiunea de drum pe care s-a produs gravul accident rutier era semnalizată cu indicatoarele rutiere corespunzătoare.
Şoferul automobilului de model VAZ 2107, domiciliat în comuna Ghidighici, nu a ţinut cont de situaţia rutieră, din motive necunoscute la moment, a pierdut controlul asupra automobilului şi părăsind partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac.
În rezultatul accidentului de circulaţie, conducătorul automobilului implicat în accident, în urma multiplelor traume primite, a decedat la faţa locului. La acel moment în autovehicul se afla doar şoferul.
De asemenea, în urma cercetării la faţa locului, s-a stabilit că acesta nu dispunea de permis de conducere şi acte asupra automobilului.
Cauzele şi circumstanţele producerii accidentului rutier sunt precăutate de către Serviciul Cercetare Accidente Rutiere a Secţiei Urmărire Penală din cadrul CGP mun. Chişinău.
Poliţia Rutieră atenţionează toţi participanţii la trafic să respecte cerinţele Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi să se conformeze semnalizărilor rutiere cu care sunt amenajate drumurile publice, în scopul evitării cazurilor tragice şi situaţiilor incerte.

Accident rutier în comuna Vatra, un tînăr de 19 ani a decedat pe loc.Accident rutier în comuna Vatra, un tînăr de 19 ani a decedat pe loc.Accident rutier în comuna Vatra, un tînăr de 19 ani a decedat pe loc.

Sursa: PR.GOV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *