Accident rutier tragic la Ungheni cu implicarea unui autobuz, 10 persoane au decedat.

Accident rutier tragic la Ungheni cu implicarea unui autobuz, 10 persoane au decedat.Zece oameni si-au pierdut viata intr-un accident infiorator, care s-a produs in aceasta dimineata, in apropiere de localitatea Morenii Noi, Ungheni. Printre acestia se afla primarul satului si sotia acestuia, dar si doi copii. Un autobuz cu 49 de oameni la bord s-a prabusit intr-un sant.

Potrivit informatiilor preliminare, un autobuz, care circula pe ruta Morenii Noi – Ungheni, nu a virat la timp in curba si a derapat intr-un sant.

Anchetatorul care se ocupa de caz, Gheorghe Tcaci, a declarat pentru Pro TV ca soferul avea viteza cand a pierdut controlul volanului si a derapat in sant. Autobuzul s-a izbit violent cu partea din fata, unde s-au strans toti pasagerii. Unii dintre acestia au fost aruncati din autobuz prin parbriz.

Opt oameni au murit pe loc, iar altii doi, printre care si soferul autobuzului, s-au stins la spital. Ceilalti 39 de pasageri au fost spitalizati cu multiple traumatisme.

Anterior MAI a declarat ca sunt 11 morti.

Medicii refuza, deocamdata, sa ofere detalii despre starea acestora.

Potrivit MAI, primele examinari ale locului accidentului demonstreaza ca pe carosabil nu exista urme lasate de pneuri in urma franarii. Astfel, oamenii legii cerceteaza doua ipoteze – fie ca franele autobuzului au cedat, fie ca soferul nu a fost atent.

Imagini: YouTube.com

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *