Crima la Hincesti. Fratele unui fost primar, injunghiat si abandonat intr-o padure!

Fratele unui fost primar din Hancesti a fost ucis cu bestialitate. Barbatul a fost injunghiat de mai multe ori in regiunea gatului si a inimii, iar automobilul acestuia a fost incendiat. Crima a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, intr-o fasie forestiera din raionul Hancesti. Politia a retinut un suspect.

Potrivit Ministerului de Interne, cadavrul barbatului in varsta de 64 de ani a fost descoperit ieri dimineata, in jurul orei 10.00, in padurea dintre satele Crasnoarmeiscoie si Talaiesti. La doar cativa metri distanta a fost gasita si masina victimei, care era incendiata.

Oamenii legii au stabilit ca, sambata, victima consumase alcool. Acesta a fost vazut de consateni la barurile din localitate, fiind in stare avansata de ebrietate.

Politia a stabilit ca barbatul dormea in automobilul sau, in preajma padurii. Victima s-a trezit in momentul in care cineva incerca sa-i fure bunurile din masina. Ca sa nu fie recunoscut, suspectul l-a injunghiat de cateva ori si a dat foc automobilului.

Oamenii legii au retinut la scurt timp un tanar in varsta de 17 ani, originar din satul Crasnoarmeiscoie, care este cercetat pentru omor.

Politia investigheaza cazul pentru a stabili circumstantele producerii crimei.

 

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *