Îşi fac dreptate cu pumnii. Scandal între două familii la Orhei (Video)

Scandalurile între două familii de la Orhei, care împart de mai mulţi ani o curte comună, nu mai contenesc. Au ajuns la Poliţie de mai multe ori, oamenii legii spun însă că de vină sunt ambele părţi.

Cel mai recent conflict a avut loc pe 7 august. Lidia M., care şi-a instalat câteva camere de supraveghere pentru a evita incidentele, susţine că vecinii au dat buzna chiar în timp ce serba împreună cu familia sa ziua de naştere a fiicei. Din imaginile surprinse de camerele instalate în curte, se vede cum cele două familii se iau la pumni şi se lovesc cu ce le cade sub mână.

Lidia M. afirmă că în urma acestui incident s-a ales cu o mână ruptă, iar ginerele său a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău cu mai multe traumatisme. Relaţiile dintre cele două familii sunt tensionate de mai multă vreme. Conflictul s-a agravat însă după ce, spune femeia, în curte au apărut aceste camere de supraveghere.

Am încercat să luăm legătura şi cu cealaltă familie, dar fără succes.

Poliţia de la Orhei nu a pornit deocamdată o urmărire penală. „Adunăm materiale. Şi o parte, şi alta sunt vinovate, deşi fiecare spune că are dreptate”, declară Ion Chicu, comisar interimar la Orhei.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *